‘Jouw successie’

Ja! Jij wilt graag jezelf weer zien en zijn;
Op dit moment bieden we 3 vormen van sessies aan en 1 traject. 
Lees ze rustig door en voel welke sessie op dit moment 
het beste bij jou en jouw situatie aansluit.

Ont-moet-ingssessie


Tijdens deze sessie met 1 of meerdere paarden, kan en mag je ervaren wat het inhoud om ‘eenvoudig’ gecoacht te worden met behulp van paarden. Even uit de chaos, uit het ‘moeten’ en uit de ‘draaimolen van het leven’. Stil staan, bij jezelf, in een rustige en veilige omgeving. Gun jij jezelf die rust?! En een levenservaring? En ga je ook nog eens graag met een zelf-inzicht(en) op zak naar huis, dan ben je meer dan welkom.
Opbrengst voor de kudde;
€ 89,-

De kracht van de kudde


In deze krachtige sessie(s) mogen de paarden aansluiten waar zij aanvoelen dat het nodig is. Iedereen is vrij om zijn plek te kiezen, de paarden, maar jij dus ook! Waar is jouw plek in de kudde? Welke plek heb jij op de werkvloer? In je gezin? Wat zijn jouw kwaliteiten en wat zie jij niet (meer), dat de paarden met elkaar voor jouw weer zichtbaar mogen maken? 

Opbrengst voor de kudde;
€ 99,-

De Assen van de verandering

Mensen willen ontwikkelen, dat zit in onze natuur. Ontwikkeling vraagt vaak om verandering, maar het doorbreken van (vaak onbewust erin geslopen) vaste patronen en gewoontes, dat valt niet mee. Met behulp van het model ‘De Assen van Verandering’ (Kirsten Schults) gaan we samen met de paarden opzoek naar jouw keerpunt, jouw ontknoping! Zodat jij jezelf, jouw gedrag of jouw patroon kunt veranderen. 
Opbrengst voor de kudde;
€ 120,-

Een Successie Cadeaubon

Ken jij iemand die met zichzelf, zijn/haar relatie, werk of gezin ‘in de knoop zit’, dan is het cadeau geven van een ‘Successie - cadeaubon’, misschien wel het meest waardevolle wat je voor de ander kunt betekenen! Je kunt kiezen uit de ‘ont-moet-ingssessie’, ‘de kracht van de kudde’ en natuurlijk de ‘Assen van de verandering’. Het leuke van de cadeaubon is dat, je als cadeaubongever, (Z)11% korting ontvangt, wanneer je zelf een sessie aanvraagt! Want wie geeft, die ontvangt ;)

Opbrengst voor de kudde;
Variërend naar keuze.

Paard-bij-less is more! 

29&30 mei 2021 - nog één plekje vrij 


Er is nog één plekje vrij voor de activiteiten in het Paardb(l)ijles weekend. 

Ken jij of ben jij iemand die;

- knettergek is op paarden of erg nieuwsgierig naar deze mooie dieren

- tussen de 10 en 12 jaar

- die nog veel meer over en met paarden wil leren

- (een start maken met het) leren ‘lezen en spreken’ van hun lichaamstaal

- en hoe je ook dat weer kunt inzetten tijdens je les of rit op ieder paard en nog veel meer momenten in je leven

- snuffelen aan hoe het voelt om een eigen pony of paard te hebben, wat daar bij komt kijken in de verzorging?

- wat er nou echt zo magisch is aan deze dieren

- zelfs als je de paarden soms misschien nog wat spannend vind (of misschien juist dan is dit iets voor jou!)

- en als bonuskus op de taart van dit leerlijke feestje, kom je hierdoor ook meer in balans en verbinding met jezelf (en anderen ) 

De actieve en creatieve activiteiten vinden grotendeels buiten plaats en in een ruimte waar voldoende afstand behouden tot de mogelijkheden behoord.


Het is alleen mogelijk om deel te nemen aan beide dagen (111,-)

Overnachten is bespreekbaar (20,- p/nacht prijs speciaal voor dit PBL-weekend)

Wil jij “anders leren kijken“ of wil jij iemand verrassen met deze verrijkende ervaring in de liefdevolle kudde van de 5 paardjes in Veenendaal, dan nodigen wij je uit om een mail te sturen voor meer informatie.


Waarschuwing voor papa’s en mama’s... er heerst hier op de lokatie een uitermate besmettelijk paarden-vier-us, herkenbaar aan een hele sterke oergeur van moeder natuur, overdraagbaar door contact met de onweerstaanbaar zachte vacht, manen en blik in de zielsverbonden ogen van de vier-us-voeters... eenmaal hartveroverend besmet is herstel zelden nog mogelijk 

Paardbijless is more

Dit traject is gestart om meer zachtheid, helderheid en bewustwording in jouw wereld en die van de paarden te brengen met behulp van de paarden.
7 dagen verspreid over 7 weken, 7 kleuren van de regenboog, per kleur wordt een thema behandeld. O.a. ‘luisteren’ naar de paarden, naar jezelf en naar de ander, leren kijken met ‘zachte ogen’, lief zijn voor jezelf, ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen, creatieve activiteiten en extra informatie over paarden en paardrijden (balans) waardoor jij en het paard deze hobby/sport met nog meer plezier kunnen beoefenen. Hoe meer jij zelf in balans bent, (dat is wat dit project je kan brengen) hoe beter ook het rijden zal gaan. 
Ook als je niet op paarden rijdt, kan dit traject van grote meerwaarde zijn, want je leert niet alleen iets (meer) over paarden, maar vooral van de paarden over jezelf!

Opbrengst voor de kudde;
23,- per dag/keer, (1,5u)

Voor meer info over data, tijden, etc, mag je contact opnemen per mail.