Meer mooie mensen

De kracht van de kudde is samen delen. Daarom is het steeds weer een cadeautje om de kudde te kunnen en mogen delen met nog meer mooie mensen. Hieronder vind je een overzicht van de dames die o.a. ook coachingsessies geven vanuit de HOOYschuur.

www.coachingdevrijewil.nl

Ciska is in opgeleid bij Caprili tot paardencoach. Zij gaat met de kudde op zoek naar wie je wilt zijn, wie je bent, waar en hoe je daarin een balans kunt vinden. Leven vanuit eigenwaarden en keuzes maken vanuit gevoel spelen hierbij een belangrijke rol.

www.zuivercoaching.nl

De zuivere missie;Vrouwen houden zichzelf vaak op allerlei manieren klein. Elke vrouw die Antoinet kan helpen om echt haar eigen kracht te zien en te gebruiken, draagt bij aan het keren van die tendens. Je kracht voelen en gebruiken is nodig voor jezelf, én voor het geheel.

www.4elementen-onderwijs.nl

4 Elementen Onderwijs is een ‘leef- en leerplek’ die iedere donderdag bij HOOY komt. Op basis van participatie onderwijs, waar kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar de ruimte krijgen om te leren, spelen, groeien en ontwikkelen vanuit hun intrinsieke motivatie. 

Het regenboogteam 2.0 ;)

Wie er nu ook zeker bij dit team horen zijn de vrijwillige dames die op de dagen na de sessies ondersteunen in de zorg, aandacht en liefde voor deze fijne groep paardjes. Lisa, Lieke en Laura zijn we ontzettend dankbaar voor hun liefdevolle inzet, jullie zijn goud waard!

Het regenboogteam

En wie ook zeker bij dit team hoorden, waren de paardenmeisjes; Romana, Barbara, Neneh, Lisanne en Veroniek! Ze zijn onmisbaar geweest voor de liefde, verzorging en aandacht voor de kudde, ze zijn vaak de mooiste inspiratiebronnetjes geweest en vooral was het altijd erg gezellig! Super bedankt voor alles dames.

Crea bea’s


Naast coachen met behulp van paarden wordt er ook oa gecoacht door middel van bijvoorbeeld creatieve activiteiten. Emmy en Inge zijn beide zeer creatief en kunnen je echt een WoW-gevoel meegeven vanuit een moment ‘even stilstaan (of zitten) bij jezelf.
Ik hoop zelf in de toekomst teken- en schilderles te gaan geven.

Rafelige randjes

Ik ben Inge Stasse van Rafelige Randjes. Bij HOOY organiseer ik activiteiten met een connectie tot eenvoud, duurzaamheid en een ‘rustig aan’ gedachte. Slow Stitch is hier een goed voorbeeld van. Met kleurige stoffen, zacht garen en kleine steekjes volg je de draad, in stilte, naar jezelf.

Emmy de Koning

Holistische teken/ schilderlessen & coaching. Je ontdekt dieper wie je bent, wat je voelt; de verbinding met jezelf en jouw omgeving. Individueel of met het gezin op een creatieve reis!

www.praktijkb-leef.nl

Ontspanning en weer opladen zijn onmisbaar in het leven zeker in drukke en stressvolle tijden. Rust, energie, ontspanning en helderheid in hoofd en lichaam, dat is iets wat wij bij [b]•leef erg belangrijk vinden! Geef jezelf wat rust. Bij [b]•leef biedt Joyce massages en yoga waardoor je, jouw lijf weer gaat voelen! Hemelse aanrader!

En nog meer mooie mensen!

Naast de mensen die werken vanuit HOOY wil ik graag ook de volgende collega’s en paardenspecialisten met jullie delen omdat ze echt gedreven zijn in wat ze doen. En daardoor heel veel voor jou of/en jouw paard kunnen betekenen.

www.nikkidekerf.nl

Deze website is nog veel mooier geworden dan ik had gehoopt, omdat ik de foto’s van Nikki mag gebruiken. Kunst gecreeerd door de lens, oogstrelende composities, prachtige kleuren en vooral haar stijlvolle ‘less is more’ foto’s... perfectie! Super bedankt Nikki!

www.gedragscentrumzeeland.nl

Nicolette Bleiji ken ik gelukkig al heel lang en de laatste jaren nog veel intensiever. Een mensen-mens, maar ook zeker paarden-mens met een groot hart voor beide en heel veel kennis op gedragsniveau! Met en zonder haar TOMS-Plan project helpt ze veel paarden(eigenaren) weer op de juiste weg naar harmonie, vertrouwen in elkaar en plezier.

www.horsesandhearts.nl

Dankzij deze vakvrouw, Sanna Stello, ben ik in aanraking gekomen met het coachen met behulp van paarden. Haar kennis over het paard en de kudde is enorm, haar kracht van het loslaten, verstillen en haar kijken zonder oordeel, zijn een grote inspiratie voor mij.

www.cv-coaching.nl

The one and only equeen; Charlotte van Iersel! Ook zij weet ontzettend veel van paarden, hun gedrag en wat ze ons ‘vertellen’. 
Bij haar volgde ik twee inspirerende workshops en onder haar (bege)leiding hebben we in 2017 samen de eerste “Paardenpraatplaten’ opleiding opgezet. 

www.purepaardenvoeding.nl

Gezondheid en balans begint met de juiste voeding, voor ons als mens, maar uiteraard ook voor de paarden. Onze kudde wordt steeds gezonder, dankzij de professionele voedingsadviezen van Astrid Noordhoek! Echt een aanrader!!!